Да ли можете да замислите свијет без Битлса? VIDEO

Агенције
Да ли можете да замислите свијет без Битлса? VIDEO

Замислите свијет без Битлса. Или још боље, замислите свијет без Битлса у којем сте ви једина особа која зна да су они икада постојали, једина особа која зна за “Hey Jude”, “Let It Be”, “Help”, “She Loves You”, “А Hard Day's Night”, “Yesterday”... Управо такву замисао је Ричард Кертис преточио у сценарио, а Дени Бојл у играни филм.

Два чувена британска филмска аутора - Дени Бојл, редитељ “Трејнспотинга” и “Милионера из блата” и Ричард Кертис, аутор “Црне Гује” и маг романтичне комедије (“Уствари љубав”, “Бриџит Џонс”, “Четири вjенчања и сахрана”...) - удружили су снаге у новом пројекту “Yesterday”, са прегшрт музике Битлса, али без Џона, Пола, Џорџа и Ринга. Наиме, јунак филма “Yesterday” Џек Малик (Химеш Пател), један сасвим обичан момак из Лондона, након изненадног глобалног нестанка струје и судара са градским аутобусом, постаје једина особа на планети која зна за Битлсе и њихову музику.

Када узме гитару у руке, и пред пријатељима запjева “Yesterday”, сви су одушевљени и мисле да је ријеч о пјесми коју је он написао. Захваљујући хитовима ливерпулских “буба”, Џек убрзо постаје највећа музичка звијезда на планети. Но, да ли он то заиста заслужује?

Добра музика и повишени ниво “шећера” у крви су загарантовани, а шта нам још доноси “Yesterday” сазнаћемо у јуну, за када је заказана премијера.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана