Чувени глумац оптужен за силовање 22-годишње колегинице

Глас Српске
Чувени глумац оптужен за силовање 22-годишње колегинице

Глумац Жерар Депардје је под истрагом париског тужилаштва због оптужби за силовање и сексуални напад, изјавио је данас извор из тог суда, док је глумац негирао оптужбе.

Прелиминарна истрага отворена је око навода за силовање и сексуално напаствовање против француског глумца Жерара Депардјеа, рекао је данас један француски судски званичник. Депардје негира све наводе.


Тај званичник је рекао да је једна жена у понедјељак поднијела жалбу близу јужног француског града Екс-ан-Прованса, а да је случај јуче додијељен тужиоцима у Паризу.

Депардјеов адвокат Ерве Темим рекао је за француску телевизију БФМ ТВ да глумац “апсолутно демантује било какве наводе о силовању, било какав сексуални напад, било какав злочин”.

“Могу да потврдим да је тужба предата 27. августа у надлежност тужилаштва Екс-ан-Прованс. Случај је предат париском тужиоцу”, рекао је извор, пренијела је агенција Ројтерс.

Француски лист Паризјен (Ле Парисиен) и телевизија БФМ навели су да је жена, 22-огодишња глумица и плесачица, изјавила да ју је 69-огодишњи Депардје напао 7. августа и 13. августа у његовом дому у Паризу.

Адвокат глумца Ерве Темим је изразио жаљење због јавне природе ове процедуре која наноси велику штету Депардију, чија невиност ће, како је рекао, сигурно бити препозната.

Он је такође позвао на максималну уздржаност и умјереност и поштовање права свих страна.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана