Crna Goran na Evrosong u Lisabon šalje Vanju Radovanović sa pjesmom Inje VIDEO

Srna
Crna Goran na Evrosong u Lisabon šalje Vanju Radovanović sa pjesmom Inje VIDEO

Podgorica - Pjevač Vanja Radovanović sa pjesmom "Inje" predstavljaće Crnu Goru na Evrosongu u Lisabonu, odlučeno je glasovima gledalaca na Monteviziji, koju je organizovala Radio-televizija Crne Gore.

Prva među ukupno pet učesnika sinoć je nastupila Nina Petković sa pjesmom "Dišem", dok je drugi na scenu izašao Vanja Radovanović i otpjevao numeru "Inje".


Pod rednim brojem tri izvedena je pjesma "Poljupci" Ivane Popović Martinović, četvrta je pjevala Katarina Bogojević numeru "Neželjena", dok je veče zatvorila Lorena Janković sa pjesmom "Dušu mi daj".

"Želim prije svega da zahvalim svima koji su glasali za mene. Nadam se da ćemo ispuniti bar djelić očekivanja. Hvala vam puno", poručio je Radovanović primajući nagradu.

Kompletan prilog od SMS poruka tokom glasanja je dat u humanitarne svrhe - porodici Veselina i Gorice Bućković iz sela Dapsići kod Berana.

Evrosong u Lisabonu biće održan od 8. do 12. maja, a predstavnik Crne Gore Vanja Radovanović sa pjesmom "Inje" će nastupiti druge polufinalne večeri, 10. maja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana