Црна Горан на Евросонг у Лисабон шаље Вању Радовановић са пјесмом Иње VIDEO

Срна
Црна Горан на Евросонг у Лисабон шаље Вању Радовановић са пјесмом Иње VIDEO

Подгорица - Пјевач Вања Радовановић са пјесмом "Иње" представљаће Црну Гору на Евросонгу у Лисабону, одлучено је гласовима гледалаца на Монтевизији, коју је организовала Радио-телевизија Црне Горе.

Прва међу укупно пет учесника синоћ је наступила Нина Петковић са пјесмом "Дишем", док је други на сцену изашао Вања Радовановић и отпјевао нумеру "Иње".


Под редним бројем три изведена је пјесма "Пољупци" Иване Поповић Мартиновић, четврта је пјевала Катарина Богојевић нумеру "Нежељена", док је вече затворила Лорена Јанковић са пјесмом "Душу ми дај".

"Желим прије свега да захвалим свима који су гласали за мене. Надам се да ћемо испунити бар дјелић очекивања. Хвала вам пуно", поручио је Радовановић примајући награду.

Комплетан прилог од СМС порука током гласања је дат у хуманитарне сврхе - породици Веселина и Горице Бућковић из села Дапсићи код Берана.

Евросонг у Лисабону биће одржан од 8. до 12. маја, а представник Црне Горе Вања Радовановић са пјесмом "Иње" ће наступити друге полуфиналне вечери, 10. маја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана