Чолић: Ужелио сам се бањалучке публике

Александар Стојановић
Чолић: Ужелио сам се бањалучке публике

Ка­д год се поведе полемика о томе ко је највећа звијезда на нашим просторима, велика већина прво помисли на Здравка Чолића. Текстови његових пјесама преносе се генерацијама и на његовим концертима могу се видјети обожаваоци од седам до 77 година, а и након 40 година популарни Чола пуни дворане и стадионе.

O феномену његове популарности, приватном животу и многим другим темама било је ријечи приликом неформалног дружења са медијским покровитељима поводом предстојећег концерта на Кастелу.

За предстојећи концерт, који ће бити одржан дан послије његовог 68. рођендана, Чола је рекао да очекује сјајну атмосферу као што је увијек у Бањалуци.

- Посљедњи концерт овдје сам имао 2012. године и ужелио сам се бањалучке публике. Не волим да причам унапријед, више волим да сумирам утиске након концерта. Могу само да обећам добру забаву, много пјесме и лијепо дружење - рекао је Чолић.

Ово ће бити његов први концерт на којем свом омиљеном пјевачу популарна Мајда неће на позорницу донијети букет цвијећа, па се та тема на почетку разговора сама наметнула.

Са носталгијом се сјетио своје највеће обожаватељке са простора бивше Југославије и њиховог првог сусрета седамдесетих година у Дому културе, садашњем Банском двору.

Насмијан, добро расположен и сусретљив, Чолић је са новинарима разговарао о томе како је било носити се са популарношћу и сачувати приватност, о музици коју уживо слуша и многим другим темама.

Он се, између осталог, похвалио и завидном збирком плоча коју је држао у викендици на Бјелашници, у којој су се могла наћи остварења свих врста.

Дружење је организовала туристичка агенција “Стар травел” која је и организатор концерта заказаног за 31. ма­ј.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана