Članovi grupe ABBA iznenadili publiku: Pojavili se nakon mjuzikla “Mamma mia”

Agencije
Članovi grupe ABBA iznenadili publiku: Pojavili se nakon mjuzikla “Mamma mia”

Beni Anderson i Bjorn Ulveus, muški dio popularne švedske pop grupe iz sedamdesetih ABBA, iznenadili su prisutne svojim pojavljivanjem na proslavi dvadesete godišnjice hit-mjuzikla “Mama mia” u londonskom Vest Endu, piše BBC.

Po završetku predstave održane u pozorištu Novelu publika ih je pozdravila gromoglasnim aplauzom.

Ulveus je kazao da se osjeća “i neobično i divno”. On i Anderson napisali su muziku i stihove za predstavu koju je dosad širom svijeta vidjelo 65 miliona ljudi.

Oni su imali običaj i da se pojave i na prethodnim jubilarnim nastupima, ali ovaj put su ih oduševljeni gledaoci, uz zvuke Abinih klasika poput “Dancing Queen” i “Waterloo” zasuli konfetama.

Anderson je iza scene novinarima kazao kako je prošlo mnogo vremena otkako je gledao predstavu i da ga je to iskustvo raznježilo.

“Imate priliku da uronite u predstavu koja vas na neki način pokrene, a ja sam večeras to osetio i bio sam vrlo srećan”, kazao je.

Predstavu “Mama mia” na tri je različita mjesta u Londonu dosad vidjelo više od devet miliona ljudi, a u svijetu ju je na 16 jezika prevelo oko 50 produkcija. Mjuzikl je dosad zaradio više od četiri milijarde dolara ili oko tri milijarde funti.

Od mjuzikla je 2008. godine nastao film, a njegove zvijezde Meril Strip, Amanda Sifrid, Pirs Brosnan i Kolin Firt prošle su se godine ponovo okupile zbog snimanja nastavka.

Članovi grupe Anderson, Ulveus, Agneta Faltskog i Ani-Frid Lingstad s hitovima su na britanskoj listi hitova Top 40 bili 26 puta. Nakon pobjede na Evroviziji 1974. s pjesmom “Waterloo” prodali su gotovo 400 miliona singlova i albuma.

Prošle su godine izvijestili da su nakon 35 godina prvi put snimili pjesmu, a šuška se da bi ona mogla biti objavljena do kraja godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana