Cetinski otkazao koncerte: Slomljen sam, ne znam kako ću se vratiti na scenu

Agencije
Cetinski otkazao koncerte: Slomljen sam, ne znam kako ću se vratiti na scenu

Pjevač Toni Cetinski, koji je prošlog petka udario u tijelo muškarca koje je ležalo na ulici, još uvijek ne izlazi pred kamere, a za hrvatski RTL je ispričao zašto nije bio na sahrani i vozi li auto nakon nesreće.

Cetinski je ispričao kako šest dana nije normalno spavao i kako je dugo razmišljao o tome da li da dođe na sahranu preminulog 62-godišnjaka, odmilja zvanog Brace.

"Razmišljao sam doći, međutim nisam mogao skupiti snage. Ne mogu. Skršen sam. Nisam uopće ni u Rovinju, ni u Istri i nisam dobro. Ne želim da se ikome desi ovo što se desilo meni, čak ni onima koji se usude insinuirati grozne stvari", rekao je.

Dodao je kako je vjernik i da tog dana nije imao nikakav loš predosjećaj.

"Očito je to bio taj trenutak namijenjen sudbinski, da ja tad baš prođem. Cijeli život sam u nekom strahu od tih automobila jer to je nešto što čovjek samo misli da kontrolira potpuno", rekao je Toni.

Iako je objavljeno da će se, zbog potpisanih ugovora, 11. novembra pojaviti na koncertu u Cirihu, on je i taj koncert otkazao.

"Ne znam kako ponovo stati na pozornicu. Nema druge. Ja moram pokušati ići dalje, moram živjeti, moram se baviti ovim poslom", otkrio je Cetinski.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana