Цетински отказао концерте: Сломљен сам, не знам како ћу се вратити на сцену

Агенције
Цетински отказао концерте: Сломљен сам, не знам како ћу се вратити на сцену

Пјевач Тони Цетински, који је прошлог петка ударио у тијело мушкарца које је лежало на улици, још увијек не излази пред камере, а за хрватски РТЛ је испричао зашто није био на сахрани и вози ли ауто након несреће.

Цетински је испричао како шест дана није нормално спавао и како је дуго размишљао о томе да ли да дође на сахрану преминулог 62-годишњака, одмиља званог Браце.

"Размишљао сам доћи, међутим нисам могао скупити снаге. Не могу. Скршен сам. Нисам уопће ни у Ровињу, ни у Истри и нисам добро. Не желим да се икоме деси ово што се десило мени, чак ни онима који се усуде инсинуирати грозне ствари", рекао је.

Додао је како је вјерник и да тог дана није имао никакав лош предосјећај.

"Очито је то био тај тренутак намијењен судбински, да ја тад баш прођем. Цијели живот сам у неком страху од тих аутомобила јер то је нешто што човјек само мисли да контролира потпуно", рекао је Тони.

Иако је објављено да ће се, због потписаних уговора, 11. новембра појавити на концерту у Цириху, он је и тај концерт отказао.

"Не знам како поново стати на позорницу. Нема друге. Ја морам покушати ићи даље, морам живјети, морам се бавити овим послом", открио је Цетински.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана