Брижит Бардо жељела да се убије!?

Агенције
Брижит Бардо жељела да се убије!?

Брижит Бардо, некада један од највећих свјетских секс симбола, тешко се носила са славом и била је често депресивна наводи њен биограф Џефри Робинсон.

Чувена Брижит Бардо, која је недавно прославила 80. рођендан, борила се са депресијом и великим осјећајем усамљености.

"Била је веома збуњена, усамљена особа коју познаје цио свијет", каже Робинсон додајући да је Брижит неколико пута себи покушала да одузме живот – „Она је била жена која никада није научила како да се носи са својом депресијом"

Робинсон каже да Брижит никада није умијела да прихвати славу и да ју је она често прогонила. Заправо, њу је као младу манекенку открио Роџер Вадим који је офарбао њену косу у плаво и креирао провокативни имиџ за његов филм „И Бог створи жену", који ју је лансирао у звијезде.

Да јој слава није пријала говори и чињеница да је након рано завршене филмске каријере, Брижит сву своју пажњу посветила заштити животиња.

"Мислим да у њеном срцу нема мјеста за људе. То мјесто је испуњено животињама. Она их воли безусловно"

Робинсон је испирчао анегдоту са снимања филма „Shalako" када је глумица спасила живот једном куци. Наиме, она је из кола угледала напуштеног мјешанца крај улице, зауставила се, излетјела да га узме и то је била љубав на први поглед. Тада је одлучила да ће новом љубимцу пружити савршен живот - фризер је морао да се брине о псу, а возач је стално одлазио по неке нове посластице. Ипак, након само четири дана десило се нешто потпуно неочекивано.

"Куца је једноставно преминула. Вјероватно од превише доброг живота. Брижит је почела да вришти од плача. На снимању се закључала у шминкерницу и није жељела да изађе. Режисери, продуценти сви су је молили да изађе. Чак су послали и Шона Конерија, али она једноставно није могла да се смири"

Данас изгледа да се Брижит помирила са својом проблематичном прошлошћу.

"Када сте најљепша жена на свијету, то увијек остаје. Чак и када имате 80 година у огледалу и даље можете видјети дјелиће те љепоте", закључио је Робинсон.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана