Brendan Frejzer je Robotmen u seriji “Doom patrol”

Glas Srpske
Brendan Frejzer je Robotmen u seriji “Doom patrol”

Brendan Frejzer, zvijezda filmova “Mumija”, Džordž iz džungle i Pračovjek iz Kalifornije, pridružiće se DC univerzumu, u nadolazećoj seriji “Doom patrol ”.

Frejzer će dati glasi liku, koji je jednom bio poznat kao vozač trka Klif Stil. Nakon strašne nesreće, Stilov um je prenesen u robotsko tijelo i on je postao Robotmen. Frejzer će takođe glumiti Stila u vraćanju kroz vrijeme, ali će glumac  Rajli Šanahan biti tijelo Robotmena na ekranu.

Pravljena prema stripu istog imena, serija će se fokusirati na Sajborga, Robotmena, Negativ-mena, Elastičnu ženu, Ludu Džejn i dr Nilsa Koldera, superjunaka koji kreću da spase svijet, dok se nose sa svojim čudnim i traumama ispunjenim životima. 

U pomenutim ulogama, nastupiće već odabrani glumci, tako da će Dajana Gerero igrati Ludu Džejn, Ejpril Bovlbi Elastičnu ženu i Džoivan Vejd ulogu Sajborga.

“Doom patrol” je serija koju je pisao Džeremi Karver. Karver, Džef Džons, Greg Berlanti i Sara Šether, biće izvršni producenti serije. Produkcija “Berlanti” i “Varner Bros” će sarađivati na ovom projektu. Snimanje serije će početi ove godine, a prva sezona bi trebalo da izađe 2019. godine.

Što se tiče dosadašnjih adaptacija stripova DC Comics -a, u vidu televizijskih serija, popularna su sljedeća ostvarenja:

“Smallville”, “Arrow”, “The Flash”, “Gotham”, “Supergirl”, “DC'Legends of tomorrow”, “Black Lighting”, “Krypton” i “Constantine”. Takođe, poznata su i serije “iZombie”, “Lucifer” i “Preacher”. U narednom periodu, u planu su adaptacije serija “Watchmen”, “Swamp Thing ”, “Stargirl”, “Pennyworth”, “Watchmen” i “Metropolis”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana