Bojana na Evroviziju vodi pjevački tim

Agencije
Bojana na Evroviziju vodi pjevački tim

Bojana Stamenov izabrala je tim koji će sa njom predstavljati Srbiju na "Pjesmi Evrovizije" u Beču.

Njoj će na sceni društvo praviti četiri prateća vokala: Saška Janković, Sanja Bogosavljević, Oliver Katić i Marko Nikolić, priznati muzičar i rođeni brat pjevačice Maje Nikolić, pišu srpski mediji.

Do odlaska u glavni grad Austrije Bojanu očekuju brojne obaveze i putovanja po Evropi, gdje će promovisati svoju pjesmu "Ceo svet je moj". Na ovoj manifestaciji ovu pjesmu će izvesti na engleskom jeziku.

- Marko živi u Beču i uskoro će doći u Beograd kako bismo zajedno pripremili koreografiju koju će raditi Milica Cerović. Saška i Sanja već imaju iza sebe nekoliko nastupa na Evroviziji. Scenski nastup će osmisliti Gorčin Stojanović, koga fanovi već znaju kroz saradnju s Marijom Šerifović, koja nam je donela pobedu. Modni kreator Igor Todorović i ja još biramo boju haljine u kojoj ću nastupiti - rekla je Bojana, koja je zajedno sa svojim kompozitorom Vladimirom Graićem organizovala druženje sa fanovima u jednoj vinoteci u Beogradu.
Drugoplasirana u šou programu "Ja imam talenat" imala je priliku da čuje konkurente, ali nema svog favorita.

- Pesme su dosta različite. Ne bih da zvučim pretenciozno, ali se najviše naježim na svoju pesmu. Fanovima će se najviše dopasti španska verzija naše pesme, a i nemačka je potpuno drugačija. Lepe su mi slovenačka, ruska i švedska pesma - zaključuje Stamenov, koju mnogi porede sa pjevačicom Aretom Frenklin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana