“Boemska rapsodija” nije prikazala sve o Merkjuriju

Glas Srpske
“Boemska rapsodija” nije prikazala sve o Merkjuriju

Rami Malek stao je na stranu odluke kreatora filma “Boemska rapsodija” da se fokus stavi na karijeru Fredija Merkjurija i uspon “Kvina”, umjesto da se film bavi Fredijevim vezama i posljednjim danima njegovog života, kazao je Malek u intervjuu za “Holivud riporter”.

On je na pitanje “Holivud riportera” o konsultovanju članova “Kvina” tokom rada na filmu rekao da su oni imali želju da prenesu cijelu priču o Frediju, ali da su samo imali dva sata.

- Znam da su ti ljudi željeli da ovjekovječe Fredijev život u tih dva sata i definitivno su uloženi svi napori da ovo ne bude prost, hedonistički film - kazao je Malek.

On je naglasio da su svi oni željeli da više prikažu Fredijevu vezu sa Džimom Hatonom.

- Ta veza je apsolutno predivna i da sam se ja pitao, čovječe, dodao bih još jedan sat i popunio praznine - istakao je glumac i dodao da nikada neće moći da se napravi dovoljno savršena priča o čovjeku o kojem može da se napiše bezbroj dokumentaraca i serijala.

- Znam da će ipak biti pomiješanih pogleda na film - rekao je Malek.

Ipak, kritičari filma u jednom su bili sigurni - Malekovo oživljavanje jedne od najvećih muzičkih legendi bilo je izvanredno. Pogotovo kada je riječ o specifičnim pokretima slavnog pjevača, koje je mladi glumac savršeno “skinuo”.

Ono što je važno, kako objašnjava glumac, jeste da su pojedine stvari izbjegli da bi se fokusirali na čuveni koncert na “Lajv ejdu”, koji je, prema mišljenju mnogih, takođe odlično interpretiran u filmu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana