“Боемска рапсодија” није приказала све о Меркјурију

Глас Српске
“Боемска рапсодија” није приказала све о Меркјурију

Рами Малек стао је на страну одлуке креатора филма “Боемска рапсодија” да се фокус стави на каријеру Фредија Меркјурија и успон “Квина”, умјесто да се филм бави Фредијевим везама и посљедњим данима његовог живота, казао је Малек у интервјуу за “Холивуд рипортер”.

Он је на питање “Холивуд рипортера” о консултовању чланова “Квина” током рада на филму рекао да су они имали жељу да пренесу цијелу причу о Фредију, али да су само имали два сата.

- Знам да су ти људи жељели да овјековјече Фредијев живот у тих два сата и дефинитивно су уложени сви напори да ово не буде прост, хедонистички филм - казао је Малек.

Он је нагласио да су сви они жељели да више прикажу Фредијеву везу са Џимом Хатоном.

- Та веза је апсолутно предивна и да сам се ја питао, човјече, додао бих још један сат и попунио празнине - истакао је глумац и додао да никада неће моћи да се направи довољно савршена прича о човјеку о којем може да се напише безброј документараца и серијала.

- Знам да ће ипак бити помијешаних погледа на филм - рекао је Малек.

Ипак, критичари филма у једном су били сигурни - Малеково оживљавање једне од највећих музичких легенди било је изванредно. Поготово када је ријеч о специфичним покретима славног пјевача, које је млади глумац савршено “скинуо”.

Оно што је важно, како објашњава глумац, јесте да су поједине ствари избјегли да би се фокусирали на чувени концерт на “Лајв ејду”, који је, према мишљењу многих, такође одлично интерпретиран у филму.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана