“Блицнет” проширио понуду кабловске дигиталне телевизије

Blicnet
“Блицнет” проширио понуду кабловске дигиталне телевизије

Бањалука - Компанија “Блицнет” проширила је понуду кабловске дигиталне телевизије разноврсним програмским садржајима нових канала телевизије “Пинк”.

У “Блицнету” су истакли да је понуда обогаћена каналима Пинк World Cinema, Пинк серије, Пинк Chow, Пинк кувар и Пинк супер кидс, који се од сада налазе у основном пакету.

- Услугу кабловске дигиталне телевизије одликује велики број разноврсних канала, дигитални формат слике и звука, HD формат и брзо пребацивање канала. Телевизором управљате само једним даљинским управљачем (ако ТВ уређај садржи DVC-C тјунер), а услугу можете прикључити на три телевизора - истакли су у “Блицнету”.

Мјесечна претплата за кориштење кабловске дигиталне телевизије на једном телевизору са рентом STB-а или CAM-а је 18 КМ. Могуће је кориштење и додатних пакета канала уз доплату, попут Арена спорт, HD пакета или Премијум пакета, који је такође недавно допуњен новим каналима.

У понуди “Блицнета” налази се и интернет платформа ТвиН, која омогућава гледање телевизијских канала на мобилним телефонима, таблетима и лаптопима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана