Bili Bob Tornton otkrio istinu o braku sa Anđelinom Džoli

Agencije
Bili Bob Tornton otkrio istinu o braku sa Anđelinom Džoli

Glumica Anđelina Džoli bila je udata za američkog glumca i reditelja Bilija Boba Torntona dvije godine, a za to vrijeme ljude širom planete šokirali su svojim ritualima.

Možda najpoznatija bizarna stvar koju su Bili i Anđelina radili kao par, bilo je nošenje staklenih flašica ispunjenih krvlju, jednog i drugog supružnika. Bili je konačno objasnio zašto su to radili.

Zapravo reditelj kaže da je njegova bivša supruga Anđelina mislila kako je to jedan vrlo romatičan gest.

"Endži je jednog dana došla kući sa bočicama... znate, onim praznim staklenim bočicama u koje biste stavili sliku bake ili nešto slično, i to poslije nosili oko vrata. Kupila je dvije bočice i kako smo bili često razdvojeni zbog posla smatrala je da je njena ideja vrlo romantična", rekao je Bili i nastavio:

"Rekla je da joj je vrlo interesantno i romantično ako posječemo prst sa žiletom i stavimo malo krvi u te bočice. Baš kao što neki roditelji tako nose pramenčić kose svog djeteta oko vrata", rekao jer on.

A što se tiče braka sa Anđelinom koji je trajao dvije godine Bili je rekao da je to bilo ludo vrijeme.

"Cio taj period sa Anđelinom je bio uragan, nevjerovatan period za mene. Međutim, nikada mi se nije dopadalo", zaključio je Bili.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana