Bilbord nagrade u čast Prinsu

Agencije
Bilbord nagrade u čast Prinsu

Glavna nagrada na dodjeli muzičkih nagrada Bilbord u Las Vegasu pripala je Adel, koja je ponijela titulu najboljeg umjetnika, a veče je obilježio i omaž Madone Prinsu.

Nagradu za životno djelo dobila je Selin Dion, za najboljeg muzičkog umjetnika izabran je Džastin Biber, a nagradu publike je dobila Rijana.

Adel je prisutnima zahvalila putem video-linka, Selin Dion je posvetila svoju nagradu pokojnom suprugu, a publika je ovacijama pozdravila pjevačicu Kešu koja je izvela pjesmu Boba Dilana "It Ain't Me, Babe".

Kanadski pjevač The Weekend osvojio je osam nagrada, a prvu je posvetio Prinsu. Selin Dion je pjevala prvi put poslije smrti supruga, i suznih očiju je zahvalila na priznanju za životno dostignuće, koju joj je uručio njen sin.

Šou je zatvorila Madona odavanjem počasti Prinsu. Kraljica popa otpjevala je "Nižothing Comapres 2 U," pjesma s kojom se proslavila Šinejd O'Konor, a koju je napisao i pjevao Prins, a zatim je u pratnji Stivija Vondera otpjevala "Purple Rain", što je vokalno podržala i publika u T-Mobile areni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana