Билборд награде у част Принсу

Агенције
Билборд награде у част Принсу

Главна награда на додјели музичких награда Билборд у Лас Вегасу припала је Адел, која је понијела титулу најбољег умјетника, а вече је обиљежио и омаж Мадоне Принсу.

Награду за животно дјело добила је Селин Дион, за најбољег музичког умјетника изабран је Џастин Бибер, а награду публике је добила Ријана.

Адел је присутнима захвалила путем видео-линка, Селин Дион је посветила своју награду покојном супругу, а публика је овацијама поздравила пјевачицу Кешу која је извела пјесму Боба Дилана "It Ain't Me, Babe".

Канадски пјевач The Weekend освојио је осам награда, а прву је посветио Принсу. Селин Дион је пјевала први пут послије смрти супруга, и сузних очију је захвалила на признању за животно достигнуће, коју јој је уручио њен син.

Шоу је затворила Мадона одавањем почасти Принсу. Краљица попа отпјевала је "Nižothing Comapres 2 U," пјесма с којом се прославила Шинејд О'Конор, а коју је написао и пјевао Принс, а затим је у пратњи Стивија Вондера отпјевала "Purple Rain", што је вокално подржала и публика у Т-Мобиле арени.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана