Bijonse zvijezda BET nagrada

Agencije
Bijonse zvijezda BET nagrada

Nagrade BET, koje se dodjeljuju umjetnicima, glumcima i atletama u 20 kategorija, uručene su u "Majkrosoft teatru" u Los Anđelesu.

Ceremoniju su na spektakularan način otvorili Bijonse i Kendrik Lamar, koji su izveli pjesmu "Freedom" sa novog albuma. Kao i obično, Bijonse se predstavila u najboljem izdanju odličnom koreografijom i scenskim efektima. Pjesmu je počela govorom "I Have a Dream" Martina Lutera Kinga.

Stivi Vonder i Dženifer Hadson izveli su pjesmu "Take Me With U" u čast preminulom pop pjevaču Princu, a pjevali su i brojni drugi pjevači. Opravdano, nagradu za najbolja žensku R&B/pop umjetnicu dobila je upravo Bijonse. U istoj muškoj kategoriji najbolji je Brajson Tiler. Kada je riječ o hip-hop muzici, najbolji hip-hop izvođači su Drejk i Niki Minaž. Priznanje za video godine otišlo je u ruke Bijonse, koja je definitivno dominirala na ovoj svečanosti, jer je dobila i centralnu nagradu. Za najbolje glumce proglašeni su Taraji P. Henson i Majkl B. Džordan, dok je za najbolji film proglašen "Straight Outta Compton". Ove godine titulu mlade zvijezde ponijela je Amanda Stenberg. Nagrade su dobili i sportisti pa je Serena Vilijams na BET listi najbolja sportistkinja, a Stiven Kari prvi sportista.

Modni promašaji

Kao što to uvijek biva, crveni tepih bio je poprište promašaja i pogodaka, s tim što se ovog puta čini da su promašaji prednjačili. Neke od najšokantnijih stajlinga prošetali su Remi Ma, Ališa Kiz i Toni Brekston.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana