Бијонсе звијезда БЕТ награда

Агенције
Бијонсе звијезда БЕТ награда

Награде БЕТ, које се додјељују умјетницима, глумцима и атлетама у 20 категорија, уручене су у "Мајкрософт театру" у Лос Анђелесу.

Церемонију су на спектакуларан начин отворили Бијонсе и Кендрик Ламар, који су извели пјесму "Фреедом" са новог албума. Као и обично, Бијонсе се представила у најбољем издању одличном кореографијом и сценским ефектима. Пјесму је почела говором "I Have a Dream" Мартина Лутера Кинга.

Стиви Вондер и Џенифер Хадсон извели су пјесму "Take Me With U" у част преминулом поп пјевачу Принцу, а пјевали су и бројни други пјевачи. Оправдано, награду за најбоља женску Р&Б/поп умјетницу добила је управо Бијонсе. У истој мушкој категорији најбољи је Брајсон Тилер. Када је ријеч о хип-хоп музици, најбољи хип-хоп извођачи су Дрејк и Ники Минаж. Признање за видео године отишло је у руке Бијонсе, која је дефинитивно доминирала на овој свечаности, јер је добила и централну награду. За најбоље глумце проглашени су Тараји П. Хенсон и Мајкл Б. Џордан, док је за најбољи филм проглашен "Straight Outta Compton". Ове године титулу младе звијезде понијела је Аманда Стенберг. Награде су добили и спортисти па је Серена Вилијамс на БЕТ листи најбоља спортисткиња, а Стивен Кари први спортиста.

Модни промашаји

Као што то увијек бива, црвени тепих био је поприште промашаја и погодака, с тим што се овог пута чини да су промашаји предњачили. Неке од најшокантнијих стајлинга прошетали су Реми Ма, Алиша Киз и Тони Брекстон.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана