Bijonse se definitivno razvodi

Agencije
Bijonse se definitivno razvodi

Razvod jednog od najpopularnijih i najbogatijih parova na svijetu, muzičara Bijonse i Džej Zija, samo je pitanje dana. Već mjesecima kruže priče da je njihov brak na veoma klimavim nogama, a sada je izvor blizak paru za "Njujork post" otkrio da se više ne postavlja pitanje da li će se razvesti, nego kada će se to tačno desiti.

Jedina stvar koja ih trenutno drži zajedno je turneja "On the Run ", zahvaljujući kojoj će zaraditi nevjerovatnih 100 miliona dolara.

- Oni su svjesni da su kralj i kraljica hip-hopa i muzike uopšte. Nijedno od njih ne želi to da izgubi - otkrio je isti izvor.

Od početka svoje veze i Bijonse i Džej Zi su odlično kontrolisali svoj javni imiy, a vješto su izbjegavali da njihov privatni život bude na stranicama tabloida. Trudili su se da u novinama budu prisutni samo ako im je koristilo da promovišu album ili turneju. Iako su proglašavani za najslavniji par na planeti, njihovo vjenčanje bilo je malo i intimno.

Sve se drastično promijenilo prije dva mjeseca kada je sigurnosna kamera u liftu "Standard hotela" u Njujorku zabilježila veoma važan trenutak. Tada je Bijonsina sestra Solanž bijesno napala svog zeta. Ona je čak i udarila Džej Zija, a sve se odvijalo poslije prestižnog "Met Bala". Video-snimak nije imao zvuk, pa su samo Bijonse, Džej Zi, Solanž i njihov tjelohranitelj znali šta se tačno desilo. Ipak, nedavno je otkriveno ko je zapravo prouzrokovao ovaj haos.

- Dosta je bilo, više je nego očigledno da između tebe i Rijane  ima nečega - bjesnila je Solanž na Džej Zija, uz sočne psovke.

A svima koji lično poznaju muzičare jasno je da je to veoma moguće. Najveći i najjasniji dokaz da je ovaj brak gotov jeste činjenica da je Bijonse skinula svoju tetovažu IV, koju je uradila kao burmu. Riječ je o tetovaži koja zapravo simboliše datume rođenja i vjenčanja slavnog para.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana