Беквалац: Незаборавна забава за Бањалучане

Александра Маџар
Беквалац: Незаборавна забава за Бањалучане

Увек се радујем сваком новом доласку у Бањалуку. То је град са којим сам од почетка каријере имала добру конекцију и енергију.

Крај је године па ће тако и наш, могу да кажем, предновогодишњи наступ бити мало другачији. Мој бенд и ја потрудићемо се да направимо незаборавну забаву.

Овим ријечима за "Глас Српске" лијепа и популарна новосадска поп пјевачица Наташа Беквалац најавила је концерт у суботу, 27. децембра, у бањалучком клубу "Тамарис".

Сигурно је да ће публика уживати у доброј атмосфери и хитовима ове пјевачице коју многи сматрају и иконом љепоте, па ће ужитак бити двострук, и за уши, али и очи.

- Најбитније ми је да осетим ту узајамну љубав и енергију која ми је заиста неопходна да бих као музичар живела и која ми је потребна да бих као музичар ишла даље - рекла је Наташа.

Своје фанове, већ у прољеће 2015. године обрадоваће новим албумом.

- Надам се да ће се, као и сваки пут, издвојити хитови. Вредно радим и трудим се скоро годину и по, тако да ће за неколико месеци албум бити зрео да угледа светлост дана - додала је Наташа.

Сви они који желе да дођу на концерт Наташе Беквалац улазнице могу купити у претпродаји за седам, а на дан концерта за десет марака.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана