Baš je briga za fanove: Platite, pa gledajte moje spotove

Agencije
Baš je briga za fanove: Platite, pa gledajte moje spotove

Većina pjevača se na društvenim mrežama "kune" u svoje fanove i uvijek naglašavaju da bez njih ne bi postojali. Reperka Niki Minaž ne dijeli ovo mišljenje.

Ukoliko napišete nešto reperki Niki Minaž što joj se ne dopadne i ma koliko je prije toga hvalili ili voleli, blokiraće vas na Tviteru.

Naime, problem je nastao oko spota reperke koji je postavljen na servisu TIDAL. Jedina mogućnost da pogledate spot je da se pretplatite na servis, ukoliko je u vašoj zemlji pristup omogućen.

Fanovi su zamolili pjevačicu da postavi spot na Jutjub i izrazili svoje negodovanje, jer moraju da plate TIDAL da bi pogledali spot.

Izgleda da je ovo reperku naljutilo, pa je počela da blokira masovno fanove, uz komentar "Nekada je to moglo, ali su ti dani prošli".

Jedan od fanova je napisao: "Ne mogu da vjerujem da me je moj idol blokirao. Platila sam VIP kartu za koncert i sad me je blokirala".

Izgleda da ova obožavateljka, kao i mnogi drugi nisu dovoljno platili, jer od sada će morati da plaćaju da gledaju spotove njihovog idola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana