Banjalučanka oduševila žiri Zvezda Granda

Aleksandra Madžar
Banjalučanka oduševila žiri Zvezda Granda

"Ova devojka zna da peva", "Božanstveno", "Ima jako lepu emociju, dinamiku i polufalset" samo su neki od komentara koje je žiri "Zvezda Granda" uputio lijepoj i talentovanoj Banjalučanki Milijani Šešić, koja se prijavila na ovo takmičenje.

Sigurna u sebe, sa neobičnom bojom glasa i lijepim licem, mlada Banjalučanka "kupila" je žiri pjevajući pjesmu Snežane Đurišić "Kako da se pomirim sa tim". Upalila je svih šest tastera koji su označili njen prolazak u sljedeću emisiju.

Milijana Šešić je jedina takmičarka iz Banjaluke, a koliku podršku ima od svojih sugrađana i kolega pokazali su komentari na njenom "Fejsbuk" profilu, gdje su se našle samo riječi hvale i podrške. Ne tako blag žiri ovog popularnog takmičenja narodne muzike Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Snežana Ćurišić, Šaban Šaulić, Zorica Brunclik i Aca Lukas prepoznali su snagu talenta i iskrene emocije koju je svojim glasom donijela Banjalučanka na scenu.

Poslije nastupa Miljana nije mogla sakriti sreću, ali ni suze, a radost je podijelila sa najbližima koji su je sa nestrpljenjem čekali u bekstejdžu.

- Komentari su bili super. Dobila sam svih šest tastera. Stvarno sam zadovoljna, mada uvijek može bolje - skromno je za "Glas Srpske" rekla Šešićeva.

Muzičko obrazovanje stekla je u osnovnoj i nižoj muzičkoj školi "Vlado Milošević" u Banjaluci, a stalni je član Srpskog pjevačkog društva "Jedinstvo".

Iako se u daljem školovanju odlučila za Ekonomsku školu, a zatim nastavila studije na Ekonomskom fakultetu, od muzike na sreću, nije odustala.

Sa nestrpljenjem očekuje sljedeći nastup za koji se vrijedno sprema i nada najboljem.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana