“Бајага и инструктори” и Грејс Џоунс обиљежили треће вече

 “Бајага и инструктори” и Грејс Џоунс обиљежили треће вече 15.07.2018 12:02 | Срна

Нови Сад - Легендарни српски рокери “Бајага и инструктори” и Грејс Џоунс музичка, модна и свјетска филмска дива, обиљежили су треће вече фестивала “Егзит”, који се одржава на новосадској Петроварадинској тврђави.

“Бајага и инструктори”, као и Греј Џоунс наступили су по први пут на “Егзиту” и то у вечери кад је један од најбољих музичких фестивала у Европи и свијету напунио 18 година.


Громогласни аплаузи “Бајаги и инструкторима”, почели су већ кад је фронтмен групе Момчило Бајагић запјевао чувену пјесму “442 до Београда”.

Све пјесме “Бајаге и инструктора”, по узрасту шаролика публика до краја концерта пратила је хорским пјевањем.

Потом је на главну фестивалску бину изашала Грејс Џоунс, која је све присутне на главној бини гласом и изгледом оставила без даха. Већ првом пјесмом, њеним планетарним хитом “Ово је живот, показала је публици због чега је музички ауторитети зову неодољивом умјетницом.

Ништа мању пажњу публике треће вечери “Егзита” изазвао је наступ популарног француског дуета “Офенбах”.

Живо и бурно било је и на осталим фестивалским бинама, а због квалитетних наступа врхунских свјетских и домаћих музичара многе од њих биле су пуне до свитања.

“Егзит” фестивал на Петроварадинској тврђави завршава вечерас, односно сутра у јутарњим часовима.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица