Аријана Гранде: Вратићу се у Манчестер да помогнем

Агенције
Аријана Гранде: Вратићу се у Манчестер да помогнем

Пjевачица је објавила нову, дужу званичну изјаву поводом терористичког напада који се догодио на њеном концерту у понедjељак вече.

Након трагичног догађаја у којем је живот изгубило 22 људи, док је 59 повређено, пjевачица је на Твитеру објавила кратку поруку: "Сломљења. Из дубине срца, тако ми је жао. Немам ријечи."

Међу жртвама је било највише дјеце и тинејџера, а најмлађа жртва имала је само осам година.

Гранде је сада на Твитеру објавила дјетаљнију изјаву. "Не постоји ништа што ја или било ко можемо да урадимо како бисмо умањили патњу коју осјећате или учинили ситуацију бољом", написала је.

"Свеједно, пружам руку и срце и све што могу да дам вама и свима вашима, ако будете на било који начин жељели или требали моју помоћ."

"Нећемо одустати или радити у страху. Нећемо допустити да нас ово раздвоји. Нећемо допустити мржњи да побједи", наставила је.

Пјевачица је најавила како ће се вратити у Манчестер гдје ће одржати добротворни концерт у част жртава и њихових породица.

"Жртве ће ми бити у мислима и у срцу свакога дана и мислићу на њих шта год радила све до краја свог живота", закључила је Аријана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана