Анђелина Џоли је и званично нова Клеопатра

Агенције
Анђелина Џоли је и званично нова Клеопатра

Џолијева очито воли да глуми краљице. Након улоге зле краљице Грдане, гледаћемо је у улози славне египатске краљице Клеопатре.

Иако је већ неколико година уназад најављено да ћемо Анђелину гледати у улози „нове" Клеопатре, тек прије неки дан је званично потврђено да ће у новом филму о египатској краљици, насловну улогу глумити управо она.

Епска прича о египатској краљици која је завела Цезара и Марка Антонија, да би живот завршила уједом змије отровнице је до сада екранизована неколико пута.

Иако су Клеопатру глумиле и Вивијен Лејг и Софија Лорен, далеко најславнија и најбоља „Клеопатра" је била глумица са љубичастим очима, Елизабет Тејлор.

Хоће ли Џолијева успијети да надмаши успјех Тејлорове показаће најновији филм који ће почети да се снима ове године.

"Клеопатра је крајње комплексан лик и биће тешко да је изнесем на један начин, али мислим да смо на правом путу, " изјавила је Енџи у интервју за Радио 5.

Нећемо појачавати обезбеђење

Анђелина је у Шангају причала о недавном инциденту на премијери "Грдане" када је украјински новинар напао њеног вјереника Бреда Пита. Она казе да њих двоје немају намјери да појачавају обезбеђење због тога.

"Људи попут њега (нападача) су изузетак. Наши фанови су дивни, имамо добро искуство током свих ових година и један инцидент неће то промјенити", рекла је Џоли у Шангају гдје промовише свој нови филм.

Пит и троје од њихових шесторо дјеце придружило јој се у Кини, а Џоли је рекла се дјеца дивно проводе.

Прошле недјеље, на премијери истог филма, на Бред Пита је скочио, загрлио га, а затим ударио украјински новинар Витали Седиук који је након тога ухапшен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана