Anastasija opčinila publiku u Beogradu

Agencije
Anastasija opčinila publiku u Beogradu

Poznata američka pjevačica Anastasija održala je koncert u "Kombank areni" u okviru svoje turneje "Resurrection", a svojim veličanstvenim i glamuroznim glasom opčinila je beogradsku publiku.

Anastasija je u srijedu uveče koncert počela jednom od najpoznatijih pjesama u svojoj karijeri "Left Outside Alone", a zatim su se nizale dobro poznate numere: "Staring at the Sun", "Welcome To My Truth", "Pieces Of A Dream", "Paid My Dues" i "Sick And Tired".

- Ova pjesma mi mnogo znači i zamolila bih vas da pjevate sa mnom refren pošto se uvijek rasplačem kada je pjevam - rekla je Anastasija prije izvođenja numere "Heavy On My Hearh" .

U toku koncerta pjevačica je odgovarala na pitanja publike koja su bila u kutijici na sceni. Neke od fanova je izvodila na binu da se fotografišu sa njom i potpisivala je autograme tokom cijelog koncerta.

Među pjesmama koje su bile svirane našle su se i obrade grupa AC/DC "Back in Black", Guns N'Roses "Sweet Child O' Mine" i Foo Fighters "Best Of You".. Sa novog šestog albuma " Resurrection " publika je mogla čuti "Stupid Little

Things" i "Defeated" za koju je rekla da je posvećena njenoj borbi sa rakom.

- Jako sam uzbuđena i počastvovana što nastupam u Srbiji. Hvala vam što ste došli na koncert - rekla je pjevačica.

Kraj je obilježen gromoglasnim ovacijama kada je počeo najveći hit Anastasijine karijere "I'm Outta Love" kojim se završio koncert.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana