Amadeus bend: Spremamo spektakl za Banjaluku

Aleksandra Glišić
Amadeus bend: Spremamo spektakl za Banjaluku

Glavni cilj nam je da se dobro provedemo, da razmenimo pozitivnu energiju i da se posle koncerta 22. septembra u Banjaluci svi lepše osećamo i da imamo veći osmeh. Naša publika uvek zaslužuje najbolje.

Ovako klavijaturista "Amadeus benda" Aleksandar Stanimirović najavljuje koncert koji će ova popularna grupa održati u Sportskoj dvorani "Borik".

- Muzički deo koncerta, odnosno repertoar brižljivo pripremamo kao i svaki put. Ali sada smo spremili i vizuelni spektakl. To će biti zaista prelepo za oko, a meni je žao što ću svirati na bini i što neću videti to što se dešava iz perspektive publike - rekao je Stanimirović.

Banjalučkoj publici predstavili su se više puta i kao gosti na manifestaciji "Oskar popularnosti".

- Nastupe u Banjaluci izdvajamo od onih u ostalim gradovima po činjenici da u publici ima najviše lepih devojaka - kaže muzičar.

Nova pjesma ovog benda trebalo bi da bude objavljena 18. septembra.

- Kako smo planirali, pesma "Ne verujem ja" pojaviće se četiri dana pre banjalučkog koncerta. Ako se to desi, publika u Banjaluci prva će je čuti uživo - najavio je Stanimirović.

Muziku i tekst nove pjesme pisao je Bojan Stanimirović, klavijaturista "Amadeus benda", koji je pisao i pjesme "Moja zemlja" i "Lažu te", što je Stanimiroviću garancija da će dobiti još jedan hit.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana