Адмир Чулар, пјевач бенда “Хелем нејсе” за “Глас Српске”: На бини се осјећамо најмоћније

Данко Кузмановић
Адмир Чулар, пјевач бенда “Хелем нејсе” за “Глас Српске”: На бини се осјећамо најмоћније

Други студијски албум има 14 нових пјесама. Име му је “Пола човјек пола један”. Нова ера наше музике, нова експедиција и ново искуство. Нама је добар и, што је најважније, од срца је и душе. Послушајте га на нашем “Јутјуб” каналу или купите путем медијских сервиса “Дизер”, “Амазон”, “Спотифај”, “Ајтјунс”, итд. Није скуп - 40.000 евра.

Казао је ово у разговору за “Глас Српске” Адмир Чулар, познатији као Чика Гагара, пјевач групе “Хелем нејсе”, која ће наступити ове године на “ОК фесту”, који се одржава од 12. до 14. јула на Тјентишту. 

ГЛАС: Како и зашто постадосте Чика Гагара и Стихомир Клепић?

ЧУЛАР: Комплекси ниже вриједности. Лијечимо их на врло специфичне начине.

ГЛАС: Како је дошло до сарадње са Марком Луисом?

ЧУЛАР: Упознали смо се случајно, баш у времену док је рађена пјесма “Кабадахија”. Марио, саксофониста “Дубиозе”, нам је предложио да нам тај рефрен отпјева управо Марко, на шта смо пристали јер смо и прије вољели његову музику. Дошао је у Сарајево, снимио и све остало је историја. Данас смо колеге и велики пријатељи.

ГЛАС: На “Јутјубу” је та нумера већ пребацила милион прегледа. Пратите ли популарност на друштвеним мрежама?

ЧУЛАР: Још мало па два милиона. Пратимо све и интензивно комуницирамо са својом публиком на друштвеним мрежама. Рекло би се да смо зависници, али шта је, ту је. Волимо свој посао и све његове попратне ефекте.

ГЛАС: Шта вас више забавља, наступи или стварање нових пјесама?

ЧУЛАР: Забавља нас све једнако. Прављење нових пјесама, снимање, аранжирање и слагање. Концерти су крајњи циљ. На бини се ипак осјећамо најмоћније.

ГЛАС: Како вам се допада идеја и амбијент у којем се дешава “ОК фест” и шта публика може да очекује?

ЧУЛАР: “ОК фест” је врхунска прича, врхунска локација и има одличну поставу. До сада нисмо имали прилику да будемо тамо, тако да једва чекамо да дођемо, надишемо се квалитетног ваздуха, наједемо доброг граха и одсвирамо концерт. Публика нек очекује да ћемо дати све од себе да их загријемо за Еду и “Дубиозу”. Припремили смо и неких 25-30 евра да бацамо у публику. Идуће године биће више.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана