ABBA ponovo u studiju

Glas Srpske
ABBA ponovo u studiju

Članovi nekadašnje švedske Eurosong senzacije ABBA uskoro bi mogli ući u studio i početi rad na svojim novim pjesmama. Iako je ovaj pop sastav najavio objavljivanje novih pjesama do Božića, čini se da će svi fanovi morati sačekati novi materijal do ljeta ove godine.

Pjesme “I Still Have Faith In You” i “Don't Shut Me Dowb”  grupa je snimila za potrebe Virtuelnog ABBA šoua koji je trebalo  da bude emitovan na Bi-Bi-Siju krajem prošle godine. U septembru je grupa objavila da je projekt odgođen do 2019. godine.

No, prema izvještaju magazina “Varajeti”, nove pjesme ABBA-e neće biti objavljene prije ljeta. Iako nije raspravljano o detaljima, smatra se kako su zakonske komplikacije bile prepreka za pravovremeno objavljivanje.

- Napravili smo nove pjesme kako bismo ih stavili u novu emisiju. Međutim, kada se emisija počne prikazivati, pjesme će biti stare - rekao je član grupe Beni Anderson.

Takođe, u jednom intervjuu Beni Anderson je kazao kako postoji mogućnost da ABBA uskoro uđe u studio i snimi treću pjesmu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana