Већ 13 година из зида собе ноћу чују аларм у исто вријеме

Агенције
Већ 13 година из зида собе ноћу чују аларм у исто вријеме

Џери Лин већ тринаест година нема мирно вече. Сваке ноћи у исто вријеме оглашава се аларм на сату који је заглављен у зидовима дневне собе у његовој кући у Пенсилванији.

"Више нас не узнемирава, на неки начин је и симпатично", рекао је Лин.

Лин се надао да ће се након два три мјесеца батерије истрошити и да се звоњава више неће чути. Међутим, већ тринаест година ништа се није промјенио, осим што постаје све гласније и гласније. Звоно траје мање од минут, али се чује из сваке собе на првом спрату.

Спуштање аларма у зид је било намјерно, међутим, неуспјело извлачење није. Прије тринаест година, Лин је, с намјером да испита гдје тачно да пробије отвор у зиду како би повезао ТВ, завезао сат своје супруге за жицу и спустио га кроз вентилациони отвор ка дневној соби.

Намјера му је била да слуша аларм, који је подесио за 10 минута и тако пронађе савршено мјесто за бушење. Међутим, жица је пукла, а сат пао на дно и од тада се стално чује у исто вријеме.

Лин и његова супруга не намјеравају ништа да предузму по том питању. Када чланови њихове породице одрасту, имају намјеру да продају кућу, али не сматрају да то обавезно треба да ураде.

"Више ни не обраћамо пажњу на сат, навикли смо. О томе говоримо једино када нам дођу гости којима је то још увијек чудно", рекао је Лин.

"Није то била лоша идеја, већ лоше спровођење", додао је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана