Тврди да је стигао из будућности и да је овај снимак настао 2120.

Срна
Тврди да је стигао из будућности и да је овај снимак настао 2120.

Човјек који себе назива временским путником тврди да је снимио видео-снимак из Лас Вегаса у 2120. години на коме можемо да видимо спектакуларне аутомобиле и разарујући утицај глобалног загријевања.

У бизарном видео-снимку објављеном на Јутјуб каналу Апелс Тв, човек под именом Ноа који каже да путује кроз вријеме, показао је невјероватне призоре за које тврди да су настали у Лас Вегасу 2120. године, пише британски Експрес.


Његов видео из будућности открива летеће аутомобиле и приказује посљедице глобалног загријавања, а Ноа га је показао на свом мобилном телефону док је његово лице затамњено.

“Црвени облаци су глобално загријавање. Можете их видјети свуда”, прича Ноа у видеу и додаје: “Сјећам се да је било ужасно вруће.”

“Сигуран сам да раде на томе у будућности”, ипак је “охрабрио” забринуте.

Иако је ово први пут да неки временски пут документује видео запис, његов снимак није добро прошао код гледаоца. Они су остављали махом негативне коментаре испод клипа.

“Зашто користи данашњи мобилни телефон, а не неки из будућности? Снимак изгледа као обична 3Д анимација”, “Каква бесмислица, видео је очигледно анимација”, “Не бих рекао, то је превара. Одлична глума”, били су само неки од коментара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана