Tata Džek Denijels dao sinu ime Džim Bim

Index.hr
Tata Džek Denijels dao sinu ime Džim Bim

Džek Denijels Leters iz Luizijane nastavio je porodičnu tradiciju i svom sinu dao ime Džim Bim, po popularnom brendu burbona.

Dječak se rodio 14. novembra, ali je Džek Denijels tek sada odlučio da podjeli zanimljivu porodičnu priču koju je već prenio veliki broj stranih medija.

"Moji roditelji odlučili su da naljute svoje roditelje pa su mi dali ime po svom najdražem piću. U to vrijeme, tata je bio veliki fan Džeka, a mama se brzo s njim složila kako je to odlično ime", rekao je Džek Denijels, prenosi "Houma Today ".

Džek i njegova supruga Lidija znali su da žele neobična imena za svoju djecu pa su čak na svom prvom sastanku pričali o dječjim imenima.

"Ime Džim Bim nam je odmah u šali palo na pamet, zamislite, na prvom sastanku, i održali smo obećanje", otkrio je Džek i dodao: "Ako budemo imali još djece, tradiciju ćemo zasigurno nastaviti. Slijedeće djete zvaće se Evan Vilijams, takođe prema poznatom burbonu", potvrdio je 31-godišnjak i pritom otkrio da se matičar koji je vjenčao njega i Lidiju zvao Džoni Voker.

"Kada je matičar shvatio kako se zovem, pocrvenio je u licu. Lidija i ja smo odlučili da ga obavijestimo da smo sinu dali ime Džim Bim", otkrio je Džek.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana