Sahrane uz hit Pajtonovaca

Agencije
Sahrane uz hit Pajtonovaca

Ako znamo da u Velikoj Britaniji ljudi u posljednje vrijeme sve češće biraju vesele pjesme uz koje će se oprostiti od najmilijih, nije čudno što je na sahranama najtraženija pjesma vedri evergin Pajtonovaca.

Jedna britanska studija otkriva da je pjesma "Always Look On The Bright Side Of Life" (koju izvodi Leteći cirkus Montija Pajtona) sa trona najtraženijih pjesama koje se slušaju na sahranama, skinula “My Way” Frenka Sinatre.

U međuvremenu, tradicionali, klasične pop pjesme ali i navijačke himne nastavljaju da haraju vrhom “top lista sa sahrana”. Tradicional “The is My Shephers”, kao i “Angels” robija Vilijamsa nalaze se u 10 najtraženijih.

Na osnovu 30.000 sahrana koliko ih je studija obuhvatila, zaključak je da je Elvis Prisli pjevač čije pjesme su najtraženije, a kada su grupe u pitanju, bez premca su Queen sa klasicima "Who Wants to Live Forever" i "Don’t Stop Me Now".

Pored njih, na sahranama su rado slušane fudbalska himna “You’ll Never Walk Alone” , kao i “Soul Limbo” koju izvode Booker T & the MG's.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana