Прерушио се у жену, па замало освојио титулу мис Казахстана VIDEO

Агенције
Прерушио се у жену, па замало освојио титулу мис Казахстана VIDEO

Арина Алијева, 22-годишња финалисткиња такмичења Мис Виртуал Казакхстан 2018, недавно је шокирала јавност признањем да је заправо мушкарац.

Све је почело расправом којом је Ели Дијагилев, млади модел из Казахстана, желио својим пријатељима да докаже да се некада код жена као највећи квалитет цијенила харизма, док већина младих жена данас сматра да ће их најљепшим учинити добра одјећа, шминка и фризура.


Ели је додао да би, помоћу савремене козметике, дигиталне обраде фотографија у Фотошопу и генералне извијештачености у индустрији љепоте, чак и мушкарац данас могао да прође као лијепа жена.

Његови пријатељи нису се слагали с тим, па је одлучио да докаже своје тврдње тако што се пријавио на такмичење за виртуелну мис Казахстана.

Ели је тако постао Арина, а с обзиром на то да од своје 17. године ради као манекен, врло је добро упућен у популарне трендове када је ријеч о љепоти.

Прерушио се, објавио своје фотографије на интернету и чекао реакције публике.

На изненађење његових пријатеља, Арина је ушла у финале и имала велике шансе да побједи у такмичењу. Ипак, пошто је већ доказао да је у праву, Ели је одмах по проглашењу финалиста објавио видео-снимак у којем је признао да Арина не постоји.

Дијагилев је истакао да није имао намјеру да обмањује људе, већ да докаже младим дјевојкама колико је данас лако остварити спољашњу љепоту - толико лако да чак и супротни пол то може да уради.

Ели се зато нада да ће их његов примјер научити да више цијене своју индивидуалност и унутрашњу љепоту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана