Poslali ih u divljinu, otkazali rijaliti, pa zaboravili da im jave?!

Agencije
Poslali ih u divljinu, otkazali rijaliti, pa zaboravili da im jave?!

Nevjerovatna priča stiže iz Škotske – učesnici poslati u divljinu, šou otkazan, niko im nije javio!

"Entertejment vikli" prenosi da su učesnici rijaliti šoua "Eden" nakon čitavih godinu dana vraćeni u civilizaciju, gdje ih je dočekalo više neprijatnih iznenađenja!


Više od 20 učesnika poslato je u martu prošle godine u izolaciju u divljim predjelima Škotske, a plan je bio da šou ima 12 epizoda koje bi pratile dešavanja u njihovim životima tokom 12 mjeseci. Imali su i zadatak da oforme funkcionalno ljudsko društvo – izgrade infrastrukturu, donesu i usvoje zakone i mnoge druge zadatke.

Međutim, šou je prekinut nakon četiri epizode, ali učesnike niko nije o tome obavijestio! Oni su ostali u divljini sve do prije nekoliko dana, kada su konačno vraćeni u civilizaciju.

Saznali su dosta novih stvari – Donald Tramp je postao predsjednik Amerike, Britanija je izglasala izlazak iz Evropske unije, a za to vrijeme, niko od očekivanog milionskog auditorijuma nije gledao njihove dogodovštine jer je šou ugašen.

"Gardijan" prenosi da su učesnici bili apsolutno zaprepašćeni, a da će "Kanal 4" pokušati da stvar izgladi tako što će u toku godine emitovati još nekoliko epizoda, ili specijal o rijalitiju.

"Prednost ovog šoua je u tome što je zamišljen kao društveni eksperiment, i još uvijek smatramo da postoji vrijednost u snimljenom materijalu," rekli su čelnici tog kanala. Nisu objasnili kako ih ta "vrednost" nije sprečila da šou ugase.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana