Поново жели да постане мушкарац: Баш је тешко бити жена

Агенције
Поново жели да постане мушкарац: Баш је тешко бити жена

Челси Атонли из Британије каже да јој је доста да буде жена и моли државу да јој финансира операцију којом би поново постала мушкарац.

Тридесетогодишња Челси Атонли је рођена као мушкарац и звала се Метју. На промјену пола испирисала ју је британски модел Кети Прајс. Ипак, њој је доста да буде жена и жели поново да буде мушкарац. Иако јој је прву операцију платио Национални здравствени сервис, она очекује да јој и за повратак у мушки род обезбједе 14 хиљада долара.

Како каже смета јој што је околина већ седам година не прихвата као жену, а понајвише исцрпљује да се сређује као жена. Управо из тих разлога она сада жели да уклони груди и потпуно промјени пол тј. поново има пенис.

"Одувијек сам жељела да будем жена, али не могу да имам женско тијело без обзира на број операција које урадим, па се осјећам као да живим у лажи. Исцрпљује ме шминкање и ношење ципела с потпетицом. А чак ни тада се не осјећам као права жена. Због хормона сам се мучила и са депресијом и са анксиозношћу. Мислила сам да ће ми бити лакше ако престанем да се борим и прихватим да физички изгледам као мушкарац", рекла је она током гостовања у британском јутарњем програму.

Сада жели да поврати свој идентитет и поново постане Метју, али нема финансијских средстава због чега се нада да ће трошкове покрити Национални здравствени сервис.

"Тренутно не могу да радим, јер сам превише узбуђена због тога што пролазим кроз ово. Желим да имам и пенис. Не осјећам се лоше што очекујем од Националне здравствене организације да плати за операцију, јер не сматрам да је ово мој избор. Мени су потребне ове операције да бих била ментално здрава. Имам среће што живим у земљи која нуди бесплатну здравствену његу", испирчала је.

Челси не сматра да има нешто лоше у томе што поново тражи новац за своју операцију јер, како каже нико не би требало да јој то онемогући.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана