Ова 4 астро-пара су суђени једни другима у љубави

Агенције
Ова 4 астро-пара су суђени једни другима у љубави

Они су отелотворење страсти и снажних емоција, прави примjери односа који се једноставно не могу избjећи.

Осам знакова, осам различитих карактера. Колико год се опирали, они су судбински предодређени једни другима. Магнетски се привлаче и лудачки се воле. Откријте да ли сте и ви и ваша вољена особа међу њима.

Oван и Вага

Између ова два знака постоји снажна привлачност, јер су толико супротни и један знак пружа оно што другоме недостаје! Као два магнета, привлачиће се и привлачити све док не попусте и не заврше у загрљају. Проблем настаје када Ован постане превише нестрпљив. Овнови не размишљају довољно, крећу у акцију, а онда их брзо заинтересује нешто друго. Вага тада може да одустане од свега и потражи неког стабилнијег. Ован би с друге стране могао да потражи неког ко ће га гледати с више дивљења, јер то је оно што њему треба. Веза ова два знака је могућа, али ако је базирана само на физичкој привлачности, биће кратког вијека.

Бик и Шкорпија

Бик и Шкорпија толико воле секс да ће им та компатибилност дати снаге да преброде готово све друге разлике. Оба партнера осјећају изразиту потребу за страственим игрицама. Ако све друго буде у реду, ниједан од њих неће никада осјетити потребу за преваром. Изван кревета они су мање компатибилни. Подједнако су тврдоглави и љубоморни. Бик жели партнера као свој трофеј, док Шкорпија жели Бика у емоционалном смислу. Уколико дође до проблема, потребно им је много зрелости да их ријеше. Веза је испуњена могућим сукобима, али с друге стране - постоји огромна привлачност и веза може успијети ако су партнери толерантни.

Рак и Јарац

Астролози сматрају да је ово изврсна комбинација. Твдоглави, амбициозни Јарац одлично ће се надопуњавати са Раком који воли да сањари понекад и превише. Временом ова два знака проналазе заједнички језик и лако ће ускладити ритам у заједничком животу. Оба знака су штедљиви и опрезни у зарађивању и трошењу новца, па је с те стране тешко очекивати било какве несугласице. Вјерни су, нису склони флертовању и забрањеним излетима са стране. Они проналазе задовољство у малим животним радостима.

Лав и Водолија

Краљ његовог свемира Лав не може да одоли Водолији. Бунтовни дух одушевљава Лава, а Водолију његова најатрактивнија харизма. Ниједно неће лако препустити доминацију оном другом. Лава највише занима он сам, док Водолија воли да истражује и занима је и остатак свијета. Срећом, Водолија ће у Лаву пронаћи довољно занимљивог материјала који ће је задржати уз њега. Као и свака друга комбинација супротних знакова, тако и ова може подједнако завршити изразито срећном везом или потпуном катастрофом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана