Najmlađi roditelji: Mama 12, tata 13 godina, a deda od 29 godina plače od sreće

Blic.rs
Najmlađi roditelji: Mama 12, tata 13 godina, a deda od 29 godina plače od sreće

Iako je još bila u osnovnoj školi jedna djevojka iz Londona odlučila je da rodi dijete. Svog izabranika je upoznala sa svega 10 godina i vrlo brzo ostala je u drugom stanju, a sada sa tek napunjenih 12 ona je rodila zdravu i snažnu devojčicu. Ona je najmlađa mama u Britaniji, a tata je tek napunio 13 godina, bake i deke imaju manje od 30 godina. I svi su srećni i uzbuđeni zbog novog člana porodice.

Djevojčica koja je proglašena za najmlađu majku u Britaniji je pet mjeseci mlađa od prethodne najmlađe majke. Mladi par iz Londona proteklog vikenda postao je porodica, a osim mlade mame i baka je mlada- ima svega 27 godina. Svi se slažu da su djeca sjajna i raduju se.

Identite porodica je nepoznat javnosti, jer žele da zaštite mladu mamu, ali je novopečeni deka za "The Sun" rekao da nije postiđen, nego presrećan zbog odluke svoje ćerke da rodi tako mlada.

"Saznao sam da je trudna prije mesec dana. Nisam bio ljut, niti postiđen, već vrlo uzbuđen zbog svega što se dešava. Njena majka i ja nismo znali za vezu, ali djeca danas mnogo brže sazrijevaju i mi tu ništa ne možemo da uradimo. Sada kada je sve gotovo, kada sam je vidio u porodilištu emocije su me potpuno savladale. Plakao sam kao nikada do sad", ispričao je otac, kako se vjeruje, najmlađe britanske majke.

On je rekao i da treba gledati samo naprijed, pošto ionako nazad nema i da će svi biti uključeni u odrastanje male djevojčice. Iako nije osudio svoju kćerku rekao je da će se potruditi da njegova trogodišnja ćerka i devetogodišnji sin, koji su postali tetka i stric, ne krenu istim putem kao najstarija sestra.

Roditelji su bili u vezi skoro godinu dana, tako da je u pitanju prava ljubav, ne flert. Planiraju da ostanu zajedno i vaspitavaju svoje zajedničko dijete uz punu podršku obe porodice, prenosi Blic.

"Djeca idu u školu, druže se. Ne možemo mi 24 sata da ih nadgledamo i da znamo sa sigurnošću šta rade u svakom trenutku. Siguran sam da se ovo neće ponoviti sa ostalom djecom, pošto nas je ova trudnoća prilično iznenadila. Bez obzira na sve sa nekim teškim osjećanjima ćemo morati sami da se borimo, ali to ne znači da treba da osuđujemo djecu", rekao je vjerovatno najmlađi deda u Engleskoj.

Zvanično za sada ovaj par je najmlađi u Britaniji koji se ostvario u ulozi roditelja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana