Жене откривају праве разлоге забављања са старијим мушкарцима

Агенције
Жене откривају праве разлоге забављања са старијим мушкарцима

Шест припадница љепшег пола открило је праве разлоге због којих се забављају са старијим мушкарцима, а новац и сигурност коју поред њих осјећају свакако предњачи.

Веза Мери Кејт-Ослен и 17 година старијег Оливијеа Саркозија изненадила је јавност. Многи су предвидјели да неће дуго трајати, али ево... Они су и даље срећни и заљубљени. Вјечито је питање зашто су жене увијек преферирале старије мушкарце, а сада је неколико њих одлучило да нам да и одговор на то питање.


Какве године?

"Не мислим да је страшно што је мој дечко 15 година старији од мене. Када прођете двадесете, године више нису важне у везама и односима. Заиста нису! Упркос разлици у годинама ми увијек имамо теме за разговор и животи су нам веома слични. Ако не поменем колико има година људи мислие да је разлика међу нама можда пет година јер он изгледа млађе", каже тридесетчетворогоидшња Дебора.

Мотивише ме

"Ја имам 21 годину, а он 33. Ускоро ћу дипломирати и почети да тражим посао. Он је програмер у једној фирми. Ја и даље покушавам да се викендима напијем за мање од десет долара, а он излази у клубове и наручује флаше пића. Готово да немамо ништа заједничко, али то ми се баш свиђа. Другачији је од мојих пријатеља у позитивном смислу и помаже ми да схватим да морам да се фокусирам на каријеру након што добијем диплому. Њему се допада што сам млада, забавна и динамична", каже двадесетједногодишња Кара.

Сигурнија сам

"Забављање је добра идеја ако тражите неког ко је зрео. Допада ми се мој дечко иако смо заједно само три мјесеца јер се осјећам сигурно и пријатно поред њега. Када сам се забављала са момцима својих година морала сам сама да плаћам вечере, концерте и њихове животе уосталом. Са мојим новим дечком више ни не носим новчаник", каже двадесеттрогодишња Ешли.

Изазивамо пажњу

"Када ми се мој садашњи дечко удварао ја сам га одбила ријечима да изгледа мој отац. Старији је од мене само једанаест година, али ипак! Полако је наше пријатељство достигло нови ниво и ево сада смо у вези већ двије године. Више ни то није чудно, али то није зауставило људе да нас чудно гледају када ходамо улицом", каже двадесетпетогодишња Криста.

Новац није проблем

"Забављам се са неким ко је скоро 20 година старији од мене, а нерадо признајем, највише ме је повукло то што има новац. Не ради се о новцу који је стечен на брзину и који пошто-пото жели да потроши на глупости, већ се ради о посвећеном начину живота. Волим такву врсту сигурности и саму помисао да ми поред њега новац никад неће проблем", каже тридесеттрогодишња Мери.

Мање драме

"Мој савијет девојкама је да се забављају са неким ко је старији од њих. То је моје златно правило у љубави. Волим да се забављам са старијим мушкарцима јер је много мање драме у причи. Сви говоре шта мисле и како се осјећају. Много је мање свађања и непредвиђених ситуација. Мој садашњи дечко је 10 година старији од мене", каже тридесетједногодишња Џеки.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана