Зашто се жене забављају са старијим мушкарцима?

portaloko
Зашто се жене забављају са старијим мушкарцима?

Ако сте се питали због чега би ико изабрао мушкарца у четрдесетим умјесто од 25 година који је у пуној снази, заборављате пар битних ствари…

Разлике између партнера с годинама као да се повећавају, а није необично видјети жену и до 20 година млађу од партнера, али и обрнуто. Прије него што кренете с предрасудама, јсетите се како свака веза има своје предности и недостатке, па тако и веза с битно старијим мушкарцем.

Ево који су разлози зашто се неке жене одлучују за везу са старијим мушкарцем:

Имају више сексуалног искуства

Иако су млађи мушкарци спремнији на секс, кога још брига за квантитет. Квалитет је на цијени. Старији мушкарци дефинитивно имају више утакмица у ногама и знају неки потез или трик који млађи момци једноставно још нису научили.

Опуштенији су

Знају да уживају у тренуцима, смиреније уживају у животу. Замислите колико енергетских пића морате да попијете да бисте могли пратити разузданог 25-годишњег дјечка на журкама. И са старијим типом можете на журке, али нешто смиреније и умереније.

Имају животно искуство

Једна од највећих предности забављања са старијим мушкарцем је његово животно искуство. Научио је лекције, смиренији је, не узрујава се због непотребних ствари.

Размазиће вас

Млађи мушкарци су тако слатки, али у већини случајева немају појма како да размазе жену. Можда зато што су у свом свијету и брину своје бриге. Старији мушкарац држаће вас као принцезу. Сјетиће се да вам донесе нешто с путовања јер већ има свијест о томе да жене воле мале знакове пажње; купиће вам цвијеће из истих разлога. Једноставно знају.

Обично су спремни на дужу везу

Одлична ствар са старијим мушкарцима је та да су углавном спремнији на озбиљну везу. Спремнији су да се скрасе, а уосталом можда су и у годинама када немају снаге да се зезају цијелу ноћ и да прилазе сваки дан другој. Једноставно не морају да се доказују.

Обично су ситуирани и имају новца

Иако то не желимо да признамо, лијепо је кад мушкарац може да приушти више од шоље кафе и хамбургера. Млађи су обично необезбјеђени, док би они у годинама ипак знају боље да баратају новцем па ћете моћи заједно да уживате у неким луксузнијим стварима.

Но да не би било забуне, карактер и одговорност не морају се нужно везати за године. Јако је пуно одраслих, а незрелих мушкараца и младих мушкараца с великом дозом искуства, одговорности и знања.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана