Застарjели митови о сексу

metro-portal.hr
Застарjели митови о сексу

Неки митови о сексу упорно се понављају већ генерацијама, иако им је рок трајања одавно прошао и јасно је свима да су далеко од истине.

Митови о сексу провлаче се годинама и деценијама иако им је већ одавно прошло време и релевантност, па тако на пример фама да мушкарци секс желе чешће од жена нема везе с истином.

Други је мит разбијен на велику радост мушкараца, јер се говорило да одличан љубавник не може да задовољи баш сваку жену. Вјероватноћа за то је изузетно велика, јер са искуством у кревету стиче се и флексибилност у приступу, тако да је тешко вјеровати да искусан љубавник може да промаши баш све ерогене зоне, ма како чудне биле код неких жена.

Ипак, има и оних митова који су звучали јако добро, па су испали погрешни, као на примјер онај о срећним паровима који увијек имају добар секс. Срећа у вези није увијек повезана са сексом, поготово ако се ради о стварно дугим везама, јер тада секс постаје рутина коју треба што прије разбити.

Па тако и спонтани секс није увијек најбољи. Да, може бити фантастичан, експлозиван и лудо узбудљив, али исто тако и грозан ако дође до неке грешке или неко налети на вас у жару љубави.

За крај, можда и највећи раскринкани мит - не, мушкарци нису промискуитетнији од жена. Некад било, сада се само спомиње...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана