Заборавио је телефон код дјевојке: Када је видјела шта је све друговима писао о њој, овако му се осветила

Агенције
Заборавио је телефон код дјевојке: Када је видјела шта је све друговима писао о њој, овако му се осветила

Секс на једно вече у случају овог пара из Ирске имао је више него ружан епилог, а да не помињемо што су у њега били укључени сви Фејсбук пријатељи пара.

Марк је оставио свој телефон код Саре након шеме за једно вече, а у покушају да контактира неког од његових другова Сара је налетјела на низ порука у којима је назива "дебелом дрољом" и многим другим погрдним ептитетима.


Онда је она одлучила да му одговори и то постави на његов Фејсбук зид:

"Ћао Марк, овдје Сара од синоћ. Вјерујем да си се паметно ишуњао из моје куће јутрос, али морам да ти кажем да си заборавио телефон у мојој соби. Гледајући твоје поруке у покушају да пронађем некога коме ћу јавити за твој телефон видјела сам како си ме све називао. Ако желиш свој телефон мораш доћи да га узмеш лично. Велики пољубац од велике дјевојке која је дефинитивно направила малог мушкарца од тебе синоћ", написала му је.

Марк јој није остао дужан, па је одговорио:

"Веома ми је непријатно што ћу морати да се вратим код ње како бих узео свој телефон, али не знам шта друго да кажем. Извинио сам се за ружне ријечи, али није ми одговорила. Није ми опростила што сам био искрен. Смијао сам се тим порукама јер сам био пијан, али заиста нисам мислио то што сам написао. Људи су дигли фрку око тога, али мене то не дотиче. Тако је, како је", рекао је Марк на свом профилу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана