Водич за секс са крупнијим дјевојкама VIDEO

Агенције
Водич за секс са крупнијим дјевојкама VIDEO

Млада Американка Џесика Салгадо одржала је на вечери поезије занимљив говор који је својеврсни водич кроз вођење љубави са женама са вишком килограма.

"Како да не водите љубав са гојазном дjевојком" наслов је овог контроверзног, али веома искреног говора, написаног управо из угла жене с вишком килограма.

"Наша тијела, пожудни језици и тешко дисање. То, душо... Не, престани. Молим те немој да мазиш мој стомак", започиње свој говор којим је привукла пажњу јавности, а њиме указује на несигурности крупнијих жена.

"Мажење женског стомака као магичне лампе 15 минута неће учинити предигру успјешном", каже Џесика Салгадо која савјетује да мушкарци ако желе да покажу наклоност треба да буду креативни.

Секс са новим партнером је увијек помало напет, посебно када су у питању жене с вишком килограма. Осим тактичких грешака, Салгадова каже да се јављају многе сумње и несигурности које могу уништити доживљај.

"Давати себе другој особи је један од највиших чинова, као да ми није довољно тешко што сам гојазна док преиспитујем сваки дио свог грозног тијела желим да ми покажете да ме желите цијелу. Увијек се бојим да ћу бити само нечији фетиш", каже она и додаје да се због мана на свом тијелу више брине она него што то ради партнер с којим водим љубав.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана