Uz ove tri riječi osvojićete i najvećeg zavodnika

B92
Uz ove tri riječi osvojićete i najvećeg zavodnika

Jedna jedina rečenica može promjeniti vaš seksualni, ali i cijeli intimni život, a njega će potpuno razoružati i obožavaće vas 24 sata. Ipak, pripazite kada je i kako upotrebljavate.

 “ŽELIM TE ODMAH” - vrlo jednostavno i maksimalno efektno.

 


Zašto?

Ukoliko izgovorite tu rečenicu dok mu otkopčavate pantalone dogodiće se čudo. Ali, ako je izgovorite na neočekivanom mjestu, na primjer dok izlazite iz bioskopa još je opasnija – podivljaće čim je čuje!

“Rečenice izrečene izvan konteksta, odnosno kad ih najmanje očekuje pravi su okidač muške želje i seksualnog naboja”, tvrdi Stefan Džonson, psihoterapeut i direktor Men’s Centra u Los Anđelesu.

On dalje kaže:

“Kad je muškarac erotski iznenađen, njegov mozak oslobađa endorfine i neurotransmitere koji pojačavaju transimisiju impulsa te utiču na raspoloženje, odnosno dovode ih u stanje potpune seksualne nadraženosti”.

Dodatni bonus ove proste rečenice jeste mogućnost njenog višestrukog tumačenja, što frajerima ostavlja prostora za živahne fantazije o sirovoj i spontanoj igri koja slijedi. Poenta je u tome da rečenicu upotrebite strateški i izgovorite je u pravom trenutku. Time ćete naglasiti svoju odlučnost da mu priuštite istinsku zabavu.

“Ako mu šapnete ovu rečenicu dok ste negdje gdje nema šanse da imate odnos, npr. u automobilu gdje niste sami onda je ona besmislena”, navodi Sedi Alison, seksualna terapeutkinja dodajući da muškarci obožavaju dominantne djevojke.

Nije to samo vaša dužnost prema njima niti zadovoljavanje njihovih želja, nego takva situacija i vama može priuštiti niz zadovoljstava.

“Kad žena krene u ostvarenje svojih želja, ona dobija osjećaj snage i važnosti”, kaže Alison. Morate znati da se frajeri često osjećaju zapostavljeno, a kad im kažete “Želim te odmah”, to im je znak da su još tražena i cijenjena roba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana