Уз ове три ријечи освојићете и највећег заводника

B92
Уз ове три ријечи освојићете и највећег заводника

Једна једина реченица може промјенити ваш сексуални, али и цијели интимни живот, а њега ће потпуно разоружати и обожаваће вас 24 сата. Ипак, припазите када је и како употребљавате.

 “ЖЕЛИМ ТЕ ОДМАХ” - врло једноставно и максимално ефектно.

 


Зашто?

Уколико изговорите ту реченицу док му откопчавате панталоне догодиће се чудо. Али, ако је изговорите на неочекиваном мјесту, на примјер док излазите из биоскопа још је опаснија – подивљаће чим је чује!

“Реченице изречене изван контекста, односно кад их најмање очекује прави су окидач мушке жеље и сексуалног набоја”, тврди Стефан Џонсон, психотерапеут и директор Мен’с Центра у Лос Анђелесу.

Он даље каже:

“Кад је мушкарац еротски изненађен, његов мозак ослобађа ендорфине и неуротрансмитере који појачавају трансимисију импулса те утичу на расположење, односно доводе их у стање потпуне сексуалне надражености”.

Додатни бонус ове просте реченице јесте могућност њеног вишеструког тумачења, што фрајерима оставља простора за живахне фантазије о сировој и спонтаној игри која слиједи. Поента је у томе да реченицу употребите стратешки и изговорите је у правом тренутку. Тиме ћете нагласити своју одлучност да му приуштите истинску забаву.

“Ако му шапнете ову реченицу док сте негдје гдје нема шансе да имате однос, нпр. у аутомобилу гдје нисте сами онда је она бесмислена”, наводи Седи Алисон, сексуална терапеуткиња додајући да мушкарци обожавају доминантне дјевојке.

Није то само ваша дужност према њима нити задовољавање њихових жеља, него таква ситуација и вама може приуштити низ задовољстава.

“Кад жена крене у остварење својих жеља, она добија осјећај снаге и важности”, каже Алисон. Морате знати да се фрајери често осјећају запостављено, а кад им кажете “Желим те одмах”, то им је знак да су још тражена и цијењена роба.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана