Uputstvo za vrhunski halal seks uzburkalo Veliku Britaniju

Uputstvo za vrhunski halal seks uzburkalo Veliku Britaniju 17.07.2017 15:01 | Agencije

Muslimanke u Velikoj Britaniji hvale novu knjigu čija tema je kako imati "vrhunski halal seks".

Knjiga pod naslovom "Muslimansko seks uputstvo: Halal vodič za vrhunski seks", objavljena prošle nedjelje, odmah je uzburkala mulimansku zajednicu u Velikoj Britaniji.


Autorka, koji je odlučila da ostane anonimna, a predstvalja se psudonimom Um Muladhat, daje muslimankama ljubavne savjete o svemu, od ljubljenja do najboljih poza za seks.

Glavna poruka knjige je da žene mogu da preuzmu inicijativu kada su ljubavni odnosi sa njihovim muževima u pitanju.

"Vidjela sam mnoge muslimanske žene koje se udaju bez stvarne potrebe da nauče nešto o seksu", rekla je autorka za Gardijan.

"Znale su samo za 'penis u vaginu', ali veoma malo o tome kako da začine svoj ljubavni život drugačijim pozama i drugačijim stvarima u krevetu. Sve to nedostaje u savremenoj islamskoj literaturi."

Predsjedavajuća Muslimanske ženske mreže u Velikoj Britaniji Šaista Gohir hvali knjigu zbog činjenice da navodi žene da razgovaraju o seksu.

"Krivica koja se vezuje uz seks usađena je u žene od djetinjstva. Seks im je predstavljen kao nešto prljavo, a ženska seksualnost kao nešto što se kontroliše. Žene stupaju u brak a da nemaju samopuzdanja da kažu 'Ja ne uživam u ovome' ili 'Ja hoću to'"

"Krajnje je vrijeme da se o seksu otvorenije razgovara", zaključuje Gohir.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica