Упутство за врхунски халал секс узбуркало Велику Британију

Агенције
Упутство за врхунски халал секс узбуркало Велику Британију

Муслиманке у Великој Британији хвале нову књигу чија тема је како имати "врхунски халал секс".

Књига под насловом "Муслиманско секс упутство: Халал водич за врхунски секс", објављена прошле недjеље, одмах је узбуркала мулиманску заједницу у Великој Британији.


Ауторка, који је одлучила да остане анонимна, а предстваља се псудонимом Ум Муладхат, даје муслиманкама љубавне савjете о свему, од љубљења до најбољих поза за секс.

Главна порука књиге је да жене могу да преузму иницијативу када су љубавни односи са њиховим мужевима у питању.

"Видjела сам многе муслиманске жене које се удају без стварне потребе да науче нешто о сексу", рекла је ауторка за Гардијан.

"Знале су само за 'пенис у вагину', али веома мало о томе како да зачине свој љубавни живот другачијим позама и другачијим стварима у кревету. Све то недостаје у савременој исламској литератури."

Предсjедавајућа Муслиманске женске мреже у Великој Британији Шаиста Гохир хвали књигу због чињенице да наводи жене да разговарају о сексу.

"Кривица која се везује уз секс усађена је у жене од дjетињства. Секс им је представљен као нешто прљаво, а женска сексуалност као нешто што се контролише. Жене ступају у брак а да немају самопуздања да кажу 'Ја не уживам у овоме' или 'Ја хоћу то'"

"Крајње је вријеме да се о сексу отвореније разговара", закључује Гохир.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана