Тринаест врста »мушког поноса«

Агенције
Тринаест врста »мушког поноса«

Пенис је тако тајанствен и величанствен (ово друго није баш случај са свим примјерцима).

Рекао би човјек, шта ту има да се прича, може да буде велики или мали, дебео или танак. Није тако, постоји чак 13 облика пениса.

1. Збуњујући типа 1

Овај пенис је у опуштеном стању не баш неких димензија, можемо рећи непримјетан. Међутим, тих неколико центиметра може да нарасте и два до три пута.

2. Збуњујући типа 2

Супротно од збуњујућег типа 1, овај се се клати у тренерци и оцртава на фармеркама. Оно што га разликује је тренутак у коме величина постаје битна, јер он тада нарасте свега неколико центиметара или уопште не нарасте.

3. Банана

Име све говори. Овај пенис је обликован и савијен као банана. Савршен је у мисионарској пози, јер стимулише глиторис и Г-тачку.

4. Чекић

Овај има дебели главић и тање тијело, а одличан је за "закуцавање", јер добро пријања на зидове вагине.

5. Печурка

Разлика између њега и чекића је у дужини. Печурка има још израженији главић, али краће тијело. Најбоља поза је од позади.

6. C

Једноставно речено, ово пенис је у облику слова "Ц". Он је укривљен на десно, а најбоља поза је кашика или обрнута мисионарска.

7. S

Вјероватно се питате, које је слиједеће слово абецеде. Овај пенис иде лијево, па десно. Иако вас његов изглед можда неће импресионирати, осим као чудо природе, он у рукама доброг мајстора прави чудо у кревету.

8. Здепаст

Овај пенис је шири, него дужи. Идеалан је, јер савршено пријања на зидове вагине, само је битно да је добро подмазан.

9. Оловка

Танак је и раван као оловка, чак му је и главић ширине као и тијело, што му даје елегантни изглед. Међутим, он није баш тако кул у сексу, колико је лијеп. Секс с њим може бити као да вас неко буши, посебно ако сте "широке" тамо доле, а анални секс је готово неподношљив.

10. Шаргарепа

Омиљена храна зечева је уједно и најпожељнији облик пениса већини жена. Он је аеродинамичан. Танак на крају и посепено се шири како идете ка коријену. То му омогућава лакани и безболан улазак.

11. Љути рвач

Звучи секси, зар не? Овај пенис има изражене вене на себи. Пулсирање његових жила пружа додатно задовољство. Замислите природни вибратор. Овај пенис је управо то.

12. Наборани старац

Овакав пенис се углавном дави у својој кожи. Не знате да ли је лабав или крут, велики или мали. Секс с њим је прилично напоран.

13. Мамут

Не зато што је велики, јер бисмо рекли слон или нилски коњ, него зато што је ужасно длакав и као такав треба да буде дио праисторије. Жене заиста мрже да га траже у мору ваших длака.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана