Три мушке мане које жене обожавају

zadovoljna.hr
Три мушке мане које жене обожавају

Мушки шарм је нешто што је врло тешко описати речима, али много пута том скривеном сексепилу доприносе ситнице које мушкарца чине посебним и једноставно неодољивим. О чему се тачно ради питали смо жене, и дошли до занимљивих одговора.

 

Има стомачић

Чак двије трећине испитаних жена у једној анкети потврдило је како популарна 'корњача' на стомаку није толико секси колико се о томе прича. Наиме, жене су изјавиле како им је драже да виде природни стомачић који указује на 'нормалног' фрајера који није опсједнут огледалом, дизањем тегова и протеинима. Чини се да умјереност увијек пали.

Касни с бријањем

Млада брада стара свега пар дана прави је мамац за припаднице љепшег пола. Није ријеч о самој бради као таквој колико о помало бунтовничком и врло лежерном изгледу мушкарца, који уз одговарајућу одјећу и помало 'фрајерски' став једноставно вришти сексепилом.

Знакови старења

Анкета је такође потврдила како жене просједу косу доживљавају као врло секси. Иако данас све више мушкараца посеже за фарбом за косу како би прикрили прве знакове старења, жене ће радије одабрати просједог мушкарца него вјештачки изглед који не може остати непримјећен. Исто важи и за секси ћелаве мушкарце који шишањем на милиметар или нулу могу да изгледају потпуно неодољиво.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана